H.D.Furiosus

Diners & Gala's

Bijzondere gelegenheden dienen op een bijzondere manier gevierd te worden. Zodoende kan een waardig HEER ook goed uit de voeten tijdens een van de vele diners en gala's die hij tijdens en na zijn lidmaatschap meemaakt. Van speeches waarbij het eten tot kamertemperatuur koud wordt geluld naar dansen met prachtige dates tot in de late uurtjes op het gala; het gebeurt allemaal op deze speciale avonden.

“In vino veritas” -Alcaeus

DINERS & GALA’S

HEERENdiner

Eens per jaar vindt het HEERENdiner plaats. Hier stelt menig HEERENlid onder het mom van goed eten en een onbescheiden hoeveelheid drank zijn oratorische vaardigheden op de proef. Het HEERENdiner is een uitstekende gelegenheid voor de nieuwe lichting om tussen al het ontgroenen door de HEERENleden van het dispuut beter te leren kennen en om van jong tot oud mooie verhalen met elkaar te delen

DINERS & GALA’S

Gala's

Op zowel het gala van de vereniging als op die van een van de vele disputen die de vereniging rijk is zijn de HEEREN van H.D.Furiosus te vinden. Met de diners vooraf, de mooie locaties en vlammende eindfeesten is een onvergetelijke avond gegarandeerd, waarvan een van de meest onvergetelijke toch wel ons eigen lustrumgala is.

Lustrumgala 2022